OMLAKERING AF GUITAR & LAKTYPER

Guitar lakering


Det er vigtigt at guitaren og instrumenterne kan holde længe – derfor benytter jeg mig udelukkende af nitrocelluloselak i alle original farver, både til Fender og Gibson. Det er ikke kun blot for guitarens udseende at en omlakering af din guitar kan være en god idé; det passer godt på guitarens træ og giver en god beskyttelse, når det udføres korrekt.


Lakering af guitaren i nitrocelluloselak giver en dyb og varm glød, som gør at guitaren bliver holdbar og efterlader et tyndt laklag, som har gode egenskaber for guitaren. På mit guitarværksted udfører jeg med nitrocelluloselak (eller blot “nitrolak”) via sprøjtepistol, som ovenikøbet også sikrer den gode beskyttelse af træet.


Nitrocelluloselak er godt til lakering af guitarer, og specielt til akustiske og elektriske guitarer, grundet at den er tynd, nem at have med at gøre og beskytter guitarens træ, egenskaber og overflade.


Alt behandling på guitarværkstedet og lakeringen af guitaren sker i lukket lokaler, således der ikke opstår urenheder eller støv på guitaren.


Som en ekstra service, tilbyder jeg også vintage lakering til guitarer.Priser for lakering af guitar:

  

  • Rene farver: DKK 4.500,-
  • Metallic farve: DKK 5.500,-
  • 2-tone burst: DKK 6.000,-
  • 3-tone burst: DKK 6.500,-
  • Special farve: DKK +500,-