Guitar reparation
Guitar reparation

REPARATION, SETUP OG JUSTERINGER

Guitarværksted


Hos mit guitarværksted tilbyder jeg guitar reparationer, justering, setup samt vedligeholdelse og modficiering af dit kæreste eje. Her udføres guitarservice til akustiske og elektriske guitarer til fornuftige priser.


Siden 2010 har jeg udført guitarservice på mit guitarværksted på Nordre Fasan 186C, hvor jeg reparerer guitarer og sørger for at din guitar er i god stand. Det gælder også justeringer af hals, strenge og remknopper.


Jeg har siden barns ben elsket guitarens opbygning og jeg har mange års erfaringer indenfor musikbranchen og reparation af guitarer, og jeg spiller selv på instrumenter og jeg ved, hvor meget at instrumenter kan betyde – også hvor meget at dine instrumenter kan betyde for dig.


Udførelsen af guitar reparationerne sker med den største omhu, og jeg sørger altid for at dine instrumenter er i god stand. Jeg behandler også reparationer og vedligeholdelse på andre instrumenter. Kontakt derfor gerne mit guitarværksted for at kunne fastsætte en pris for servicen.På mit guitarværksted kan du forvente

 

  • Mange års erfaringer med eget guitarværksted
  • Service på både akustiske og elektriske guitarer
  • Intet forlader guitarværkstedet før alle er tilfredse
  • Der er altid træ på lager til cirka 50 instrumenter